Šola za storitvene dejavnosti

Prijazno pozdravljena draga osnovnošolka, dragi osnovnošolec,

te zanimajo poklici na področjih ekonomije, turizma, gastronomije, hotelirstva, trgovine in oskrbe na domu? Potem je Šola za storitvene dejavnosti pravi naslov zate.

Hitro boš ugotovil/a, da se vsi na šoli počutimo prijetno in sproščeno, učenje pa poteka v ustvarjalnem vzdušju s pomočjo izkušenih in prijaznih učiteljev. Kaj lahko pričakuješ? Na praktično usposabljanje boš lahko odšel/a tudi v tujino, sodeloval/a v številnih projektih in se udeležil/a strokovnih ekskurzij, predvsem pa pridobival/a široko paleto teoretičnih, poglobljenih praktičnih znanj ter vrednot za uspešno in varno prihodnost. Potrudili se bomo, da boš s svojo mladostno iskrivostjo in žarom razvijal/a svoje talente ter soustvarjal/a bogato zgodbo naše šole.

Na Šoli za storitvene dejavnosti je pomemben prav vsak/a dijak/inja. Tudi ti. Naš cilj je, da boš pri nas nabral/a čim več pozitivnih izkušenj, boš zadovoljen/a, kar je pogoj za motivacijo in uspešno delo. Na ta način boš s ponosom in samozavestno stopal/a v življenje in na nadaljnjo poklicno pot ter z veseljem in optimizmom zrl/a v življenje. Vsi, ki smo vpeti v življenje na šoli, se ves čas učimo, da bi vedeli, znali delati, znali živeti v skupnosti in drug z drugim ter znali biti. Dijaki, starši in učitelji smo najpomembnejši gradniki »močne, uspešne in zadovoljne šole«.

Pridruži se nam!

Poglej programe

Ponujamo ti:

  • Učenje s pomočjo prijaznih, odprtih, razumevajočih učiteljev
  • Pridobivanje poklicnih znanj in znanj za življenje s sodobnimi, inovativnimi pristopi
  • Praktični pouk v modernih specializiranih učilnicah, PUD v tujini
  • Številne strokovne ekskurzije, projektne dneve, sodelovanje v projektih
  • Dijak = ❤️ šole

Povezava do pomembnih datumov